Όροι Χρήσης

Το deepfishing.gr είναι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας "DEEP FISHING", που εδρεύει στο Περιστέρι, οδός Βύρωνος 85, στην Ελλάδα. Πριν κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.deepfishing.gr συνεπάγεται την ρητή συγκατάθεση σας και με αυτούς.

1. Όροι της σύμβασης
H "DEEP FISHING" μπορεί να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της. Η "DEEP FISHING (Πατσής Σπύρος) αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα
H "DEEP FISHING" (Πατσής Σπύρος) δεσμεύεται ως προς την ποιότητα των προϊόντων και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα της www.deepfishing.gr. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της DEEP FISHING (Πατσής Σπύρος). Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.deepfishing.gr και τα προϊόντα, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.deepfishing.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.