Η Εταιρεία μας

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι!

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, με την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών μηχανισμών DEEP FISHING για ψαρέματα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ. Επίσης, οποιαδήποτε συναφή κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και κατασκευή μολυβιών για τους παραπάνω ηλεκτρικούς μηχανισμούς. Στο νέο μας χώρο θα βρείτε εξοπλισμό για κάθε τεχνική ψαρέματος από σκάφος. Εξειδικευόμαστε στις τεχνικές jigging, συρτή βυθού, βαθιά καθετή και συρτή με μολύβι φύλακα.
 
Η εταιρεία DEEP FISHING ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1995 από τον Σπύρο Πατσή λάτρη της θάλασσας αλλά και του ψαρέματος, στην οδό Βύρωνος 85 στο Περιστέρι. Απόφοιτος Σχολής Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων και μαθητευόμενος όμως για πολλά χρόνια δίπλα στον Πατέρα του Απόστολο ο οποίος κατασκεύαζε κινηματογραφικές μηχανές για ταινίες εκείνης της εποχής!!! Κατασκευάζει τους πρώτους ηλεκτρικούς μηχανισμούς για βαθιά καθετή. Αφού είχε όμως και την τεχνολογία αλλά και την τεχνογνωσία συνεχίζει με επιτυχία και κατασκευάζει μηχανισμούς συρτής βυθού και παραγαδιού.
 
Σήμερα το όνομα DEEP FISHING κυριαρχεί στην αγορά της θάλασσας και επεκτείνεται με καινούργια τεχνολογία. Ανήσυχος όπως είναι δεν σταματά εδώ δημιουργεί ένα νέο κατάστημα ειδών αλιείας που εξειδικεύεται στο ψάρεμα από σκάφος διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων όπως μολύβι φύλακα - jigging - συρτή βυθού - be game και βέβαια τους σύνχρoνους ηλεκτρικούς μηχανισμούς βαθιάς καθετής.
 
Φιλικά
Σπύρος Πατσής